Estrada DANIJELA DVORNIK:

'Od Dinine smrti više ne gledam televiziju!'

  • Autor: M. M.
  • 8.5.2009 12:50:12
  • 8.5.2009 11:00:50

Udovica hrvatskog kralja funka priznaje koliko joj je teško nastaviti život bez supruga te koliko je zapravo ljuti što struka njegovom djelu priznanje odaje tek posthumno

'Znam da više nikada neće skočiti ispred ekrana i ići mi na živce. Prije me to ljutilo, a sad mi je glupo i tužno gledati TV bez njega', priznala je Danijela Dvornik dodajući da još uvijek ne zna živjeti bez nedavno preminulog Dina. Svoj put ona trenutno vidi u borbi da Dininome liku i djelu osigura vječni život u svijetu glazbe te stoga progovara o nekim detaljima iz njegove karijere.

Primjerice, to što će nagradom Porin za životno djelo biti nagrađen tek sada u njoj, osim ponosa, izaziva i ponešto ljutnje. 'Za života ga struka nije ni primjećivala, a kamoli nagrađivala', kaže Danijela uz opasku da ne bi htjela zvučati kao ogorčena udovica, no ne može ne primijetiti da su za njegovog života postojala određena šikaniranja njegovog djela.

Međutim, album 'Pandorina kutija' ipak je osvojio Zlatnu ploču diskografske kuće Dancing bear za najprodavaniji album koja je Danijeli, Elli i producentu albuma Srđanu Sekuloviću uručena na početku koncerta Tribute to Dino Dvornik. Koncert je održan jučer u Sportskoj dvorani OŠ Biograd u sklopu Porina 2009, a Danijela otkriva da je Dinina želja i bila da se taj koncert pretvori u festival.

 

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više