Estrada MARKO GRUBNIĆ:

'Seks na javnom mjestu rasplamsava strasti'

  • Autor: tportal.hr
  • 6.7.2012 12:34:43
  • 6.7.2012 11:28:03

Gostujući na radiju Marko Grubnić vrlo diplomatski je odgovarao na dvosmislena i provokativna pitanja

'Moram priznati da seks na javnom mjestu može dodatno rasplamsati strasti, ali ja kao javna osoba moram reći da to ne preferiram. Pametnome dosta!', rekao je jutros Marko Grubnić gostujući na Totalnom FM-u.

Drugo pitanje bilo je jednako provokativno: 'Jesi li ikad pušio ono što nisi smio?', a Markov odgovor jednako dvosmislen. 'Nikada, uvijek ono što se smije!', odgovorio je samouvjereno uz smijeh.

Tema koja je provlačila kroz čitav jutarnji šou bila je 'koju biste poruku poslali sebi kao šesnaestogodiąnjaku', tako je i poznati stilist dobio priliku odgovoriti na to pitanje. Marko je objasnio kojim postupkom bi za sebe izvukao veću korist nego što ima danas: 'Udijelio bih si jedan savjet, a to je da u nekim situacijama možda budem malo manje iskren i malo više oprezan. Bar što se tiče nekih medija. Mislim da bih tu izvukao možda veću korist nego što imam danas. Bile bi mi neke stvari u životu samo lakše. Ali u principu ne smijem se žaliti jer je i ovako super', rekao je Grubnić

Sve u svemu, zadovoljni Marko otkrio je i da je ranoranilac te dokazao da mu, kao pravom profesionalcu, nikada nije prerano za odgovore na provokativna pitanja.
198020,188457,200691,188730
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više