tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+7
Pula
+6
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+7
Dubrovnik
+10

MARKO GRUBNIĆ:

'Seks na javnom mjestu rasplamsava strasti'

Gostujući na radiju Marko Grubnić vrlo diplomatski je odgovarao na dvosmislena i provokativna pitanja

Datum objave:
6.7.2012 11:28

Zadnja izmjena:
6.7.2012 12:34

Vezane teme

'Moram priznati da seks na javnom mjestu može dodatno rasplamsati strasti, ali ja kao javna osoba moram reći da to ne preferiram. Pametnome dosta!', rekao je jutros Marko Grubnić gostujući na Totalnom FM-u.

Drugo pitanje bilo je jednako provokativno: 'Jesi li ikad pušio ono što nisi smio?', a Markov odgovor jednako dvosmislen. 'Nikada, uvijek ono što se smije!', odgovorio je samouvjereno uz smijeh.

Tema koja je provlačila kroz čitav jutarnji šou bila je 'koju biste poruku poslali sebi kao šesnaestogodiąnjaku', tako je i poznati stilist dobio priliku odgovoriti na to pitanje. Marko je objasnio kojim postupkom bi za sebe izvukao veću korist nego što ima danas: 'Udijelio bih si jedan savjet, a to je da u nekim situacijama možda budem malo manje iskren i malo više oprezan. Bar što se tiče nekih medija. Mislim da bih tu izvukao možda veću korist nego što imam danas. Bile bi mi neke stvari u životu samo lakše. Ali u principu ne smijem se žaliti jer je i ovako super', rekao je Grubnić

Sve u svemu, zadovoljni Marko otkrio je i da je ranoranilac te dokazao da mu, kao pravom profesionalcu, nikada nije prerano za odgovore na provokativna pitanja.
198020,188457,200691,188730

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr