BEOGRAĐANIN ILI MEDO

U koga je zapravo zaljubljena Martina Vrbos?

06.07.2012 u 09:26

Bionic
Reading

Otkačena natjecateljica 'Survivora' Martina Vrbos ovo će ljeto pjevati na cijelom Balkanu, a otkrila je ponešto i o svojem trenutačnom ljubavnom statusu

Riječanka je svojom izvedbom Adeline pjesme 'One and Only' osvojila obožavatelje najpopularnije soul dive današnjice, a Martini su se nakon sudjelovanja u showu 'Survivor' otvorile mnoge opcije, piše Studio Jutarnjeg lista.

Martina kaže da je ovo ljeto rasprodana.

'Ovo ću ljeto pjevati na cijelom Balkanu. Glupo je da se moja pjesma koju sam napisala prije pet godina vrti tek nakon tog priznanja izvana! Pa pjevam već 15 godina. Žao mi je što snimka nije stigla do Adeline web stranice iz neke naše, domaće emisije, ali kod nas me nitko ne zove', kaže Martina, koja se iz Kostarike vratila 15-ak kilograma mršavija.

'Naravno da nisam zadovoljna svojim izgledom. Najluđe je to da mi ljeti apetit proradi. I stalno kažem da sam od sutra na dijeti', smije se Martina, priznajući da nije toliko uspješna s treninzima otkad je prekinula vezu s dečkom i osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom.

Ipak, u beogradskoj TV emisiji 'Veče s Ivanom Ivanovićem' je priznala da je zaljubljena u jednog Beograđanina. 'To je jedan obični dečko. Iskreno, ja sam još uvijek zaljubljena u svog Medu, koji više nije moj. Pa eto, kao i svaka žena, tražim nekoga tko će mi pomoći da ga prebolim', priča Martina.

Do kraja ljeta je najavila i novi album, a nešto se 'zakuhava' i na stranom tržištu.