NAKON ODUZIMANJA KRUNE

Bivša 'kraljica' Esther ne tuguje, nego se zabavlja

21.06.2012 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon oduzimanja krune koju je osvojila kao Kraljica Hrvatske, Esther Berišić ne tuguje, nego uživa s prijateljicama

Nakon što je izabrana za Kraljicu hrvatske a potom joj je kruna oduzeta zbog 'nedoličnog

ponašanja', Esther Bilušić ipak je sve to prebrodila.

Lijepa manekenka sudjelovala je u snimanju videospota za novi singl producentskog dvojca PlayOne Darka Juranovića D`Knocka i DJ Fresh Jaya u suradnji s kraljicom house glazbe Barbarom Tucker ('Let it shine' Radio Edit), koji najavljuje Green Gold Music kompilaciju u izdanju Hit Recordsa.

Barbara je snimala kadrove u New Yorku, dok se nedavno u specijalnom studiju kompanije 5Group održalo završno snimanje s vrhunskim top modelima, koji su glavne glumice ovog novog ljetnog hit singla. Ester Berišić, Josipa Janković, Mladena Gudelj i Barbara Maričević su poznati modeli, no na setu za novi video PlayOnea i Barbare Tucker pokazale su i odlične glumačke sposobnosti, imitirajući Barbaru Tucker pjevanjem njezinih dionica te poziranjem u različitim atraktivnim situacijama.

Esther se navodno planirala u bikiniju kupati u čaši šampanjca sa Sorajom, zbog čega je ostala bez krune, nakon čega je danima plakala, a njezina majka je angažirala odvjetnike. Njezinu će krunu uzeti prva pratilja Tea Matijević.