ZALJUBLJENI NOGOMETAŠ

Marija Mandžukića s tribina je bodrila djevojka Ivana

20.06.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Mario Mandžukić, 26-godišnji nogometaš iz Slavonskog Broda, od malih nogu je volio nogomet, a njegov tata Mato kaže da se od lopte nije odvajao ni tijekom ručka

Ponajbolji igrač naše reprezentacije na Europskom prvenstvu Mario Mandžukić ipak ima djevojku. Tu informaciju otkrio je njegov tata Mato rekavši da neki mediji pišu da Mario ima djevojku iz Strizivojne, koja ga je bodrila s tribina u Poljskoj. Djevojka mu se navodno zove Ivana. 

Mario je po prirodi skroman i samozatajan i ne voli govoriti o privatnom životu. Mogu samo reći kako je u nekim medijima već objavljeno da mu je djevojka iz Strizivojne', rekao je tata Mato za Večernji list.

Iako Mario ne želi puno otkriti o svom privatnom životu, ali priznaje da ne voli manekenke, a voli jednostavne plavuše.

Tog golgetera krase mnoge tetovaže. Kineski simboli moći, sreće, vjere i obitelji na desnoj podlaktici jedne su od njegovih prvih tetovaža, kao i križ na lijevoj ruci. Prije dvije godine u potpunosti je tetovirao lijevu ruku na kojoj se, među ostalim, nalaze lopta i poker asova.

Mario se ne žuri uploviti u bračne vode: 'Vjerujem u instituciju braka, ali ne žuri mi se, sve u svoje vrijeme', rekao je Mario za Story. Kaže da je teško biti žena nogometaša jer mnogo putuju. Neprestana odvojenost, kaže. njemu je najgori dio.