VRAĆA SE NA SCENU

Sandi Cenov inspiraciju pronašao u seksu

13.06.2012 u 10:35

Bionic
Reading

Sandi Cenov tumačio je kakve su to kres kombinacije, zašto ga još nije uhvatila kriza srednjih godina i zašto sada pjeva o seksu

Popularni pjevač Sandi Cenov sinoć je premijerno predstavio pjesme gostujući u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. Za većinu pjesama sam je napisao tekstove, a temu seksa obradio je u njih nekoliko. Osim naslovne pjesme, na CD-u je opjevana i tema kad te netko pozove na 'večeru s doručkom'.

'Nitko još nije opisao ovu temu. Postoje naime tzv. kres kombinacije, odnosno ljudi dijele krevet i intimno se druže, ali nisu u vezi. Pjevam o tome i o trenutku kad se to pretvara u vezu, dok dvoje aktera tek to treba prihvatiti', rekao je Sandi Cenov o pjesmi 'To je to', nazvavši tako i svoj novi album koji izlazi ovaj tjedan.

Voditelj Petko pitao je Sandija kako to da je u svojim četrdesetima smjeliji nego ikad prije. 'Možda se tako čini, ali zaista još nemam krizu srednjih godina. Valjda je to odraz mog trenutnog stanja. Obiteljski sam sretan i stabilan, a kad je čovjek takav, onda i hrabrije pogleda u sebe', rekao je Sandi priznajući da je zbog izlaska albuma uzbuđen kao i na počecima karijere.

Fotografkinja Mare Milin rekla je da je Sandi izgledom podsjeća na Facu iz 'Seksa i grada', a Ana Rucner, koja je na pjesmi 'Jelo, Jelena' odsvirala violončelo, nazvala je Sandija velikim prijateljem, s kojim je suradnju dogovorila na avionskom letu za Dubrovnik. Pjevača je u studiju iznenadio i producent Ante Pecotić, koji je najviše utjecao na novi Sandijev zvuk, a vesela ekipa isprobala je i motorističke kacige iz kolekcije, koju je Sandi izložio u studiju Narodnog radija.