tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+11
Pula
+15
Rijeka
+14
Zadar
+18
Split
+18
Dubrovnik
+17

POSTALI ATRAKCIJA

Severina i Milan uživaju na svom salašu

Pjevačica Severina Vučković i njen zaručnik Milan Popović sa svojim tromjesečnim sinom Aleksandrom nalaze se na svom salašu u Čeneju

Datum objave:
11.6.2012 9:29

Zadnja izmjena:
11.6.2012 10:58

Nakon što je Severina u svojim prvim intervjuima nakon poroda rekla da jedva čeka trenutak kad će se preseliti na imanje u Vojvodinu, protekli vikend je obitelj Vučković-Popović navodno provela upravo tamo.

To je njihov prvi dulji boravak na prelijepom imanju nakon preuređenja njihove vile. Kad borave u Vojvodini, pjevačica i biznismen su česti gosti Salaša 137, s kojim graniče, a koji je čuven po vrhunskoj hrani.

Proteklog vikenda gosti poznatog vojvođanskog imanja bili su oduševljeni Severininom neposrednošću jer se uz osmijeh slikala sa svim obožavateljima koji su to poželjeli. Dok je Seve pozirala, Milan se brinuo o Aleksandru. Svuda su išli bez osiguranja i nisu krili oduševljenje hranom na salašu.

'Severina je u društvu sina i zaručnika izgledala kao najsretnija žena na svijetu', otkrio je izvor koji je svjedočio Severininom i Milanovom boravku na imanju za Blic.

198290,197261,197243,196754

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr