odličan stajling

Izdanje koje se ne zaboravlja lako: Severina zablistala u haljini poznate dizajnerice i oduševila fanove

03.09.2021 u 20:59

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica ovih dana doista ima razloga za slavlje. Ovog vikenda čeka svog sina Aleksandra da se napokon vrati kući nakon što je dobila presudu za zajedničko skrbništvo, a na društvenim mrežama objavila je niz fotografija koje jednostavno ostavljaju bez riječi

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, posljednjih godina pod burnim okom javnosti vodila je bitku za skrbništvom nad sinom Aleksandrom kojeg ima s bivšim partnerom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Splitski Županijski je sud u povodu Severinine žalbe donio presudu kojom je preinačio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Tako će maloljetni sin Severine i srpskog 'kralja bakra' po pravomoćnoj presudi splitskog suda 14 dana živjeti s majkom na njezinoj adresi prebivališta u Zagrebu te isto toliko vremena s ocem na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi.

Severina je sretnu vijest prvo obznanila na koncertu u Crnoj Gori, a sada je na društvenim mrežama objavila niz fotografija nastalih uoči i za vrijeme koncerta.

Severina je zablistala u haljini koja je kreacija naše dizajnerice Matijen Vujice. Vrlo efektna haljina u punom sjaju pokazala je njezinu sjajnu figuru, a šljokice, resice i prozirni materijal činili su doista dojmljiv scenski stajling.

Severinin sjajni izgled nije promaknuo ni njezini obožavateljima koji su je zasuli komentarima i komplimentima. 'Hej, vilo s Velebita,' napisala joj je Sonja Dvornik, a drugi komentari su se samo nizali: 'Najlipša', 'Lipa', 'Ljepotica', 'Kako si lijepaa', 'Prekrasnica', 'Preslatkaaaa', 'Bravo Seve! Sve si ljepša i zanosnija!', 'Vila'.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL