Estrada VRIJEDNU 100.000 DOLARA

Kći Clinta Eastwooda spalila birkinicu!

Francesca Eastwood s dečkom, fotografom Tylerom Shieldsom, luksuznu torbicu prvo je rasjekla motornom pilom, a zatim spalila

'Za ljude koji ne znaju, Birkinova torba najpoželjniji je model na cijelom svijetu. Postoje liste čekanja, a cijene idu do 100.000 američkih dolara. Crvena birkinica od krokodilske kože sada se našla u okršaju s motornom pilom i četiri dolara benzina', najavio je novu seriju fotografija Tyler Shields, poznat po svojim provokativnim temama.

I doista, uništavanje ove kultne torbice uspjelo je isprovocirati javnost, snimanje koje je odradio sa svojom djevojkom, 19-godišnjom kćeri Clinta Eastwooda Francescom i luksuznom birkinicom diglo je na noge cijelu Ameriku.

'Kako ih nije sram, zar ne znaju da neki ljudi za toliki novac rade godinama?', jedan je od komentara ogorčenih čitatelja Tylerove stranice.

Tridesetogodišnji Tyler na jednom od prethodnih snimanja uništio je i najpoželjnije cipele na svijetu, famozne louboutinke, a priznao je kako mu je trebalo čak sedam ručnih pila i 20 minuta da ih raskomada.
185391,186858,175570,165322
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više