Estrada NOVI IZAZOVI

Nataša Janjić okušala se u plesu oko šipke

  • Autor: M. Ć
  • 24.5.2012 15:32:02
  • 24.5.2012 12:16:01

Lijepa Nataša Janjić uskoro će krenuti u svoju najizazovniju ulogu do sada, naime u filmu mladog redatelja glumi erotsku plesačicu na samom dnu

Glumica Nataša Janjić zablistala je u ulozi prezenterice novih proizvoda u L'Oréalu. Osim što izgleda odlično, Nataša radi više nego ikada.

'Snimam film s Kostom Đorđevićem, a to je mladi filmski redatelj čije vrijeme tek dolazi. To je njegov prvi dugometražni film i igram jako zanimljivu ulogu noćne plesačice na dnu socijalne ljestvice, propalu i nesretnu. Jako mi je izazovna ta uloga i moram priznati da sam jako uzbuđena, kao nikad', rekla je Nataša, koja je zbog potreba filma krenula i na ples oko šipke:

'Slaba sam sa sportom. Nisam baš s njim na ti. Što sam starija, to sam sve opuštenija. Ne živim od tijela na taj način pa ne mora biti besprijekorno. Bila sam krenula na neki ples oko šipke u studio na Velesajmu, Pole Dance Fitness. Cure Ana i Margareta su me super primile i radile sa mnom osnove plesa, što se jako brzo usvaja. No to mi neće biti potrebno. Radi se o običnom erotskom plesu, koliko je to uopće moguće u psihičkom stanju mog lika', rekla je Nataša, priznajući da ju je iznenadilo to što u jednom izboru bila najljepša Hrvatica.

'Hvala na komplimentu, a očito se nekome sviđam tamo. Nisam sebe nikad doživljavala ljepoticom. U ovoj našoj državi rijetko tko se može tako zamisliti, lud je onaj koji si to umišlja. Ovdje se osjećam strašno neglamurozno', kaže Nataša, koja se voli uvijek dotjerati, ali si dopušta i koji dan da izgleda traljavo.

Iako je po mnogima jedna od najljepših glumica, i ona se grozi dana kad se skida u badić: 'Imam visinske pripreme za spuštanje na more. To mi je užas. Pogotovo što sam bijela i blještim na plaži. Kupam se na divljim plažicama da mi bude lakše', dodaje.

190464,185966,186094,183396
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više