SVE DEMANTIRAO

Maser tuži Johna Travoltu za seksualno uznemiravanje

08.05.2012 u 09:04

Bionic
Reading

John Travolta se suočava s optužbama zbog seksualnog uznemiravanja anonimnog masera. Glumac, koji je u braku s Kelly Preston 21 godinu, optužen je da je u siječnja ove godine za vrijeme masaže pokušao imati spolni odnos s nepoznatim muškim maserom

Tužba uključuje eksplicitne detalje o navodnom susretu koji se dogodio nakon što se slavni glumac anonimno javio na online oglas za kućnu masažu.

O Travolti se u više navrata pisalo kao homoseksualcu, ali njegovi su glasnogovornici te napise proglašavali fikcijom.
Maser, koji je u tužbi naveden pod anonimnom šifrom John Doe, budući da njegov odvjetnik tvrdi da strahuje od holivudskih moćnika, tvrdi da mu je rečeno da će se sastati s glumcem u crnom Lexusu.
Travolta, koji je navodno imao spremne kondome u pretincu svog automobila, odvezao ih je u hotel na Beverly Hillsu, a nakon toga su ušli u Travoltin bungalov.

U tužbi se tvrdi kako se Travolta skinuo i pojavio seksualno uzbuđen.
Prema navodima u tužbi, koja se prvi put pojavila na stranici TMZ, Travolta je počeo trljati nogu masera, a zatim mu je dirao intimne dijelove tijela. Maser tvrdi da je Travolti rekao kako nema spolne odnose s klijentima.

Maser tvrdi da mu je slavni glumac rekao da je uspio u Hollywoodu zbog svojih seksualnih usluga, a u tužbi protiv Travolte maser traži više od dva milijuna dolara odštete.

Glasnogovornik Johna Travolte reagirao je žestokim demantijem. 'Ova je tužba fikcija i izmišljotina. Nijedan od događaja koji se navode u tužbi nikada se nisu dogodili.'
'Tužitelj, koji odbija dati svoje ime, zna da je sve neutemeljena laž. Na dan kada tužitelj tvrdi da se susret dogodio, John nije bio u Kaliforniji i može dokazati da je u to vrijeme bio na Istočnoj obali.' Travoltin tim tvrdi da je tužiteljev odvjetnik podnio tužbu zbog svojih 15 minuta slave. 'John želi da se ovaj slučaj odbaci, a tada će tužiti odvjetnika i tužitelja za zlonamjerne optužbe.'

Okorie Okorcha, odvjetnik masera za RadarOnline.com izjavio je kako se njegov klijent boji Johna Travolte.
'Gospodin Travolta je iznio vrlo eksplicitne prijetnje protiv mog klijenta. Naime, John Travolta je rekao mom klijentu da Hollywood kontroliraju homoseksualni Židovi koji očekuju usluge u zamjenu za seksualne aktivnosti. Budimo iskreni, John Travolta je iznimno moćan čovjek i moj klijent osjeća prijetnje. Moj klijent je seksualno zlostavljan od gospodina Travolte koji treba odgovarati za svoja djela', prenosi Daily Mail.