HRVOJE RUPČIĆ:

'Zrinka je moja srodna duša i ne mogu to ignorirati'

29.04.2009 u 09:24

Bionic
Reading

Frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić i karlovačka glumica Zrinka Cvitešić u petak su u HNK-u javno izmjenjivali nježnosti i poljupce te potvrdili da su definitivno skupa. Osim toga, Hrvoje je Storyju poslao pismo u kojem objašnjava da je u Zrinki pronašao srodnu dušu

Glumica Zrinka Cvitešić i glazbenik Hrvoje Rupčić više ne kriju da su zaljubljeni i da njihova afera prije nekoliko mjeseci, nakon koje se frontmen Cubisma nakratko vratio supruzi, nije bila samo avantura, već da je u pitanju nešto puno dublje.

Pred mnoštvom ljudi su to pokazali još prošlog petka kada su se strastveno pred svima poljubili u Hrvatskom narodnom kazalištu na premijeri predstave 'Dantonova smrt', u kojoj Zrinka igra jednu od uloga.

Cijelu priču dodatno je potvrdilo i pismo koje je Hrvoje Rupčić uputio na adresu redakcije tjednika Story

'Moj brak s Tinom je u svojoj završnoj fazi i više ne živimo zajedno te preostaje još samo da se to i administrativno riješi. Imali smo mnogih lijepih zajedničkih trenutaka i Tini ću biti doživotno zahvalan što mi je podarila dva prekrasna sina o kojima ćemo se i dalje zajedno brinuti', piše Rupčić.

Kaže i da je Zrinka nešto najvrjednije što je pronašao u životu i da je ona njegova srodna duša. 'To nisam želio, niti mogu negirati, niti ignorirati. Jedina krivnja te osobe koja je javno razapeta je to što joj se kao i meni dogodila ljubav života, a po svim uvriježenim pravilima ovoga društva, to joj se sa mnom nije smjelo dogoditi', navodi glazbenik u pismu.