Estrada DO POSLJEDNJEG ZBORA

Supruga Tomislava Jelinčića govori o svojoj velikoj ljubavi

Supruga Tomislava Jelinčića, Ivana, dirigentica je Zbora Župe svetog Josipa 'Izvor', a publiku i žiri osvaja subotom u HTV-ovom šouu 'Do posljednjeg zbora'

Ivana Jelinčić dirigentica je Zbora Župe svetog Josipa 'Izvor' koji je, natječući se u HTV-ovu šouu 'Do posljednjeg zbora', stekao simpatije publike i žirija. Ivana je k tomu supruga Tomislava Jelinčića i majka trojice sinova, ali vrlo uspješno balansira sve poslovne i privatne obaveze.

'Zbor 'Izvor' postoji već 18 godina, a ja sam u njemu od samog početka. Ima 30-ak članova. U 18 godina zbor je prošao sve tinejdžerske faze', rekla je Ivana za Extru. Osim nje, u zboru su još i njezin brat Ivan Šurina i sestra Ana-Marija Fabris. 'Iako se oboje puno daju za zbor, nemaju nikakvih povlastica kad počne proba', kaže Ivana.

Iako je diplomirana profesorica geografije, u školi nema ni dana staža. 'Najprije sam radila u časopisu National Geographic Junior kao zamjenica glavne urednice, a potom u studiju Project 6 kao redatelj sinkronizacije. Usporedno vodim zbor i, naravno, s mužem, odgajam klince', priznaje.

Kaže kako su ona i Tomislav trenutno u suprotnim turnusima, no uspijeva sve zahvaljujući mami koja uskače kad treba.

185531,182978,187936,186412
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više