Estrada SEBASTIAN FLEISS

Survivor me stajao desetogodišnje ljubavi

Sebastian Fleiss priznao je da ga je 40-dnevni boravak u divljini stajao ljubavi, jer je imao dovoljno vremena da razmisli o svemu

Dvadesetosmogodišnji Sebastian Fleiss pravi je ovisnik o adrenalinu pa stoga ne čudi što je u Survivor stigao potpuno spreman za život u divljini. Ovaj Samoborac za Gloriju je otkrio kako je 40 dana izolacije učinilo svoje.

'Imao sam vremena razmišljati o nekim bitnim stvarima i analizirati svoje osjećaje. Volio bih da je nakon povratka sve ostalo po starom, ali nije. Iva i ja samo prekinuli jer sam shvatio da je među nama nestalo ljubavi. Ona je fenomenalna cura i ostali smo u dobrim odnosima', rekao je Sebastian.

S obzirom na to da se bavi snowboardom, ronjenjem na dah, skijanjem, slobodnim penjanjem, a ponekad skače i s padobranom, prisjetio se i mnogih ozljeda koje su mu ti sportovi zadali. 'Prvo sam slomio prste na lijevoj ruci, šivao sam bradu, imao potres mozga, potrgao ligamente na skočnim zglobovima, iščašio rame, slomio ključnu kost, a 2007. je presudio kompresivni lom tri kralješka', kazao je ovaj ljubitelj ekstremnih sportova koji, kad diplomira, nagradit će se novom avanturom - skokom s padobrana.
186548,187011,187240,186916
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više