BARE O CELIBATU:

'Nemam curu, ali lijepo se družim sa susjedama'

11.04.2012 u 10:10

Bionic
Reading

Bare se prisjetio dana kada je živio kao pravi roker i uživao u djevojkama, a danas žali za tim vremenima i priznaje da se trenutno druži samo sa svojim susjedama

U intervjuu koji je dao za Story, Goran Bare otvoreno je govorio o svojoj prošlosti, životu koji je živio kao pravi roker, kada je prije 15-ak godina prije i poslije koncerta imao spolne odnose s djevojkama, a iduće jutro budio se u krevetu s nekoliko njih.
'To su bila divna vremena. Od tog su ostala samo lijepa sjećanja. Ne mogu se pohvaliti da sam nastavio tu tradiciju', priznaje Bare.

Na pitanje je li u celibatu odgovara:'Zaručio sam se za sebe, a tomu u prilog ide i prsten na mojoj ruci. Naravno da nisam u celibatu, to su gluposti. Muškarac sam kao i svaki drugi i imam svoje potrebe. Nemam stalnu curu, a ponekad se znam družiti sa svojim susjedama. Vjerujem da su zadovoljne odnosom koji imamo, opisao bih ga lijepim, ali i neobaveznim', otvoreno je priznao glazbenik koji svojim zadnjim albumom 'Teške boje' u jedanaest kategorija konkurira za diskografsku nagradu Porin.

Teške boje