Estrada FRANE PERIŠIN:

'Lijepo nam je i ne opterećujemo se godinama'

Saznali su se svi detalji nove ljubavi na estradi. Između Marte i Frane 24 godine je razlike, a Frane je sretan jer se zbog nove ljubavi pomladio

Ljubav između Frane Perišina i Marte Žegure dogodila se na prvi pogled. Story donosi detalje o tome kako se upoznao par između kojeg su 24 godine razlike.

Prvi put su se vidjeli i upoznali u baru Cota, i to 23. veljače. Odmah je zaiskrilo među njima, no važnu ulogu je odigrala glumica i redateljica Senka Bulić koja je pomogla svom prijatelju da veza zaživi.

Otada su nerazdvojni, a Frane je jako sretan što je pronašao novu ljubav nakon razvoda s dramaturginjom Marijanom Nolom.

'Pomladio sam se zahvaljujući Marti. Sve mi je nekako lakše. Dok sam snimao 'Larin izbor', istodobno sam putovao u Dubrovnik jer sam radio na predstavi 'Ljubavni' koju je režirao moj prijatelj Lawrence Kiiru. Snimanje 'Larinog izbora' se polako primiče kraju, tako da se veselim skorašnjem odmoru', rekao je Frane, dodajući da ga ne opterećuju godine.

'Život je pun nekih opreza, preispitivanja, razmišljanja, tijekom kojih nerijetko propustimo nešto dobro. Ne opterećujemo se godinama, lijepo nam je i ne razmišljamo previše što će biti sutra.'

Marta nije imala komentara na svoju novu ljubav, no nije imala ništa protiv ako Frane želi reći nešto o njima.

182770,174361,168248,166986
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više