KRATKI OSVRT

Evo što Gobac misli o Baretovom vrijeđanju Rozge i Severine

02.04.2012 u 21:47

Bionic
Reading

Davor Gobac gostovao je u 'Jutarnjem showu' Antene Zagreb, najavio prvi od dva koncerta Antenapugged: Porin acoustic te se osvrnuo i na nedavno Baretovo vrijeđanje Severine i Jelene Rozge

'Bareta znam sto godina i stoji to da je Bare dobar umjetnik i sve to stoji. Meni se doduše ne sviđa da toliko se** okolo po drugima, mislim da mu to ne treba jer se** sam po sebi', osvrnuo se Davor Gobac na Baretovo nedavno vrijeđanje Severine i Jelene Rozge.

Jutarnjem showu Antene Zagreb najavio je i prvi od dva koncerta Antenapugged: Porin acoustic na kojem će osim Psihomodo popa nastupiti Urban, Neno Belan, Luky, Gustafi te Goran Bare i Majke.

Na Antenapluggedu, koji će se održati 12. i 19. travnja u zagrebačkom Saxu, Gobac će se pridružiti izvođačima koji su proteklih godina osvojili Porin u kategoriji najboljeg rock izvođača. Koncerti su namijenjeni odabranoj publici od svega tristotinjak ljudi, uglavnom slušatelja Antene Zagreb.

Kaže kako u posljednje vrijeme sluša samo Ramonese, a otkrio je i da mu se David Guetta svidio zbog svoje izjave 'kako ne zna zašto je toliko popularan jer samo radi dosta loš pop', a niti Rihannina glazba mu baš nije draga.

'Aha, Rihana, joj, to je najgore, to je totalno smeće! Ovo vam se pokvarilo nekaj! Ovo il' je frižider il' se pokvarila mikrovalna. Ne mrem te Lady Gage slušat, meni je to sve lunapark muzika', dodao je Gobac.