tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

SEKSALI SMO SE, UPALILO JE!

Robbie Williams postat će otac

'Seksali smo se, to uspijeva', napisao je između ostalog Robbie Williams na svojoj internetskoj stranici prilikom objave da mu je supruga Ayda trudna i da će postati roditelji

Datum objave:
30.3.2012 20:19

Zadnja izmjena:
1.4.2012 20:25

'Dragi prijatelji, tajio sam nešto od vas, Ayda i ja ove ćemo godine postati mama i tata. Bili smo na ultrazvuku i plakali smo, gledamo dječje reklame na TV-u i plačemo. Već planiramo dječju sobicu. Zaljubljen sam u to malo biće koje raste u maminom trbuhu i jedva čekam da postanem tata. Plačem. Puno ljubavi ljubavi i radosti žele vam Roberto, mama i mali trbuščić'. Napisao je to presretni Robbie Williams na svojoj stranici.

Više nas ne čudi što su Ayda (32) i Robbie (38), koji su zajedno šest godina, od čega dvije godine u braku, ovih dana obilazili ogromnu vilu u Los Angelesu u kojoj je umro Michael Jackson, i to kao potencijalni kupci. Obitelj se širi, trebat će im mjesta…

140861,184532 ,151968 ,142380

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr