LANA BIONDIĆ:

'Tražim loše kritike, ali nema ih'

27.03.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Ambiciozna Lana Biondić predstavila je svoje haljine S-dress, a iako još nije čula loše kritike, kaže kako je nakon izdavanje knjige potpuno očvrsnula u tom pogledu, jer su je 'bombardirali' sa svih strana

U prepunoj galeriji Heruc Lana Biondić predstavila je svoju kolekciju haljina S-dress, a tom prilikom promoviran je i novi broj časopisa StoryBook, čija je Lana suradnica. Lana je rekla kako ovo nije izlet u modne vode, već da odavno ima ideju o siluet-haljini koja ima visok postotak elastina, ali budući da je proizvod industrijski i vrlo zahtjevan, trebalo je vremena da se realizira.

'Ideja je krenula od mene, najčešće je teško naći ono najjednostavnije, jer su u modi svi otišli u neke ekstravagancije. To sve na manekenkama izgleda fantastično, ali prosječna žena u ormaru mora imati nešto što se može nositi u milijun prilika i što nije sezonski, a pritom se u tome osjeća ugodno', rekla je i dodala kako još nije čula loše kritike za svoju kolekciju. 'Čak sam i po forumima tražila ne bih li našla poneku lošu kritiku, ali zaista ih još nema, a nadam se na ih neću izazvati

sada', rekla je Lana i priznala kako su joj protekli mjeseci bili izrazito naporni.

'Ovo uzbuđenje mi je jako naporno, bilo je neprospavanih noći, ali to je pozitivan stres. Inače sam organizirana i imam dobre suradnike i stvarno mislim da su neke ideje rođene pod sretnom zvijezdom.' Lana sa svojim suradnicima već ovaj mjesec putuje u Moskvu, a priprema se i revija za Milano.

Na pitanje motiviraju li je kritike, rekla je kako je očvrsnula nakon što se upustila u spisateljske vode. 'Ne možete se svidjeti svakome i suludo je bacati energiju objašnjavajući kako vi niste takvi nego drukčiji. S knjigama sam jako očvrsnula. Bilo je bombardiranja sa svih strana i to mi nije bilo lako. Ali ovo će sada biti moja karijera, a pisanje će mi biti za dušu', rekla je simpatična Lana.

Na pitanje kako bi ocijenila stajling Hrvatica, ima samo riječi hvale: 'Zaista možemo uživati u njima. Mislim da smo se konačno malo ohrabrile. Prošao je trend uniformiranosti i primjećujem da se mnoge oblače s dozom humora i kontroverzije, što je za svaku pohvalu', zaključila je.