Estrada LEJLA FILIPOVIĆ:

Sviđa mi se što mi Tarik rado i često daje komplimente

Lejla Filipović gdje god da se pojavi plijeni pozornost svojim stilom i zavidnom linijom. U intervjuu u Extri, lijepa supruga Tarika Filipovića otkrila je da je lijena za vježbanje

'Mogu reći da sam zadovoljna svojim izgledom. Svi u mojoj obitelji su vitki. Iako mi je visina u srednjoj školi bila kompleks, sad sam vrlo zadovoljna njome i svojim tijelom općenito. Kad sam išla u srednju školu osjećala sam se najvišom od svih dječaka. Najbolje se osjećam kad sam u društvu Aleksandre Dojčinović koja je viša od mene', kaže Lejla, piše Extra.

Priznaje je da je lijena za vježbanje i da se nije našla ni u jednoj sportskoj aktivnosti. Lejla je otkrila i da nema problema s kilogramima te da ne pazi na prehranu.
'Jako volim jesti, pogotovo slatkiše. Ponekad ih kradem od djece. Kilogrami se, iako sam prešla tridesetu, još tope. Kuham svaki dan, ali priuštim si sve, od zdrave hrane do brze hrane', kroz smijeh priznaje Lejla.

Dodala je da je suprugu za 40. rođendan poklonila Playstation 3 što mu je bila želja.
Lejla je otkrila da najčešće uvažava sugestije supruga kad je riječ o odijevanju, jer imaju sličan ukus. Svoju odjeću nabavlja i na rasprodajama, a kaže da nikad ne bi dala ogromnu količinu novca za neki komad odjeće.
'Ne sviđaju mu se sljokičasti ili šljašteći uzorci. Rijetko kad ima neke zamjerke, a sviđa mi se što mi rado i često daje komplimente', rekla je za Extru.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više