tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+13
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+16

LEJLA FILIPOVIĆ:

Sviđa mi se što mi Tarik rado i često daje komplimente

Lejla Filipović gdje god da se pojavi plijeni pozornost svojim stilom i zavidnom linijom. U intervjuu u Extri, lijepa supruga Tarika Filipovića otkrila je da je lijena za vježbanje

Datum objave:
13.3.2012 8:51

Zadnja izmjena:
13.3.2012 10:27

Vezane teme

'Mogu reći da sam zadovoljna svojim izgledom. Svi u mojoj obitelji su vitki. Iako mi je visina u srednjoj školi bila kompleks, sad sam vrlo zadovoljna njome i svojim tijelom općenito. Kad sam išla u srednju školu osjećala sam se najvišom od svih dječaka. Najbolje se osjećam kad sam u društvu Aleksandre Dojčinović koja je viša od mene', kaže Lejla, piše Extra.

Priznaje je da je lijena za vježbanje i da se nije našla ni u jednoj sportskoj aktivnosti. Lejla je otkrila i da nema problema s kilogramima te da ne pazi na prehranu.
'Jako volim jesti, pogotovo slatkiše. Ponekad ih kradem od djece. Kilogrami se, iako sam prešla tridesetu, još tope. Kuham svaki dan, ali priuštim si sve, od zdrave hrane do brze hrane', kroz smijeh priznaje Lejla.

Dodala je da je suprugu za 40. rođendan poklonila Playstation 3 što mu je bila želja.
Lejla je otkrila da najčešće uvažava sugestije supruga kad je riječ o odijevanju, jer imaju sličan ukus. Svoju odjeću nabavlja i na rasprodajama, a kaže da nikad ne bi dala ogromnu količinu novca za neki komad odjeće.
'Ne sviđaju mu se sljokičasti ili šljašteći uzorci. Rijetko kad ima neke zamjerke, a sviđa mi se što mi rado i često daje komplimente', rekla je za Extru.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr