TO JE PRIJATELJ!

Elton John traži dečke za Katy Perry i Heidi Klum

25.02.2012 u 22:06

Bionic
Reading

Katy i Heidi na glamuroznoj zabavi sjedit će za posebnim stolom, namijenjen samo ženama čija su srca odnedavno ponovno slobodna. Navodno je jedan stolac rezerviran i za Kim Kardashian

Ako se želja Eltona Johna ostvari, Katy Perry i Heidi Klum sutra će s njegove tradicionalne zabave nakon dodjele Oscara otići s novim dečkima. Naime, slavni glazbenik dao si je za zadatak svojim lijepim i odnedavno slobodnim prijateljicama pronaći muškarce, a već ima u vidu i neke kandidate.

Katy i Heidi na glamuroznoj zabavi sjedit će za posebnim stolom, namijenjenom samo ženama čija su srca odnedavno ponovno slobodna. Navodno je jedan stolac rezerviran i za Kim Kardashian. S toga stola pružat će se najbolji pogled na slobodne muškarce koji će doći na tulum.

'Elton smatra da je to odličan način da im vrati osmijeh na lica, a iskreno se nada da će uspjeti nekoga i spojiti. Prošlog je mjeseca stupio u kontakt s Heidi i Katy i ponudio im svoju pomoć. Kim Kardashian također kaže da je spremna za novu ljubav pa bi to mogla biti vrlo vesela večer', otkrio je izvor blizak slavnom 'Kupidu' za Daily Mirror.

Dame će sjediti za stolom odmah do stola svojeg domaćina i njegova supruga Davida Furnisha. Elton im je obećao da će pozvati mnoštvo mladih, zgodnih i slobodnih heteroseksualaca. 'David ima dva prijatelja redatelja za koje smatra da bi bili idealni za Katy i Heidi', dodao je izvor.