KSENIJA URLIČIĆ O DORI

'Nisam namještala, ali sam sugerirala pobjede'

16.02.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Ksenija Urličić rekla je da je sugerirala žiriju tko treba pobijediti i da bi ona itekako pustila da prošle godine pobijedi Jacques Houdek

Nekadašnja šefica zabavnog programa HTV-a Ksenija Urličić priznala je sinoć u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' da je godinama sugerirala žiriju tko treba pobijediti na Dori.

'Otvoreno ću reći da sam utjecala na žiri svojim izborom. Nikad nisam mogla namjestiti bodove ili pobjedu, ali sam sugerirala razgovarajući s članovima žirija. Ako sam sugerirala i malo više, bilo je to za naše dobro, a rezultati su to i pokazali. I vama je kao šefu delegacije u interesu postići što bolji uspjeh, a ne da gurate nekog za koga znate da neće proći', rekla je Ksenija Urličić.

Iako njezinu metodu neki nisu odobravali, iza nje su uspjesi poput odličnih plasmana pjesama 'Sveta ljubav', 'Marija Magdalena' i 'Neka mi ne svane', koje su osvojile sam vrh Eurosonga.

Ksenija je dodala da ju je najviše razočarao Tony Cetinski. 'Moje najveće razočarenje dogodilo se s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva' Tonija Cetinskog, kojeg neosporno smatram jednim od naših prvih vokala. Mislim da nije volio pjesmu s kojom je bio na Dori', rekla je Urličić komentirajući i druge kandidate.

'Što se tiče prošlogodišnjeg izbora, 'Lahore' nije bila loša pjesma, bio je loš izbor interpretatora. U šali kažem da sam ja bila šefica ekipe, bome bi otišao Jacques, bez obzira na televoting. Sve bih preokrenula naglavačke da se to dogodi', priznala je Urličić.

U emisiju se sinoć javila Doris Dragović, koja je otkrila da je upravo šefica zabavnog programa osmislila njen nastup sa šalom preko haljine, Severina je kazala da na Eurosong trebamo poslati Kseniju Urličić s bilo kojim izvođačem, a Danijela je rekla da bi ponovno isprobala eurovizijsku pozornicu jedino kad bi Urličić opet bila u ekipi.