Estrada KIRSTEN DUNST:

'Život mi je normalan unatoč karijeri'

  • Autor: tportal.hr
  • 30.1.2012 9:15:52
  • 30.1.2012 8:53:14

Iako je karijeru počela već sa 12 godina, Kirsten Dunst tvrdi da je njezin život ostao normalan unatoč karijeri

Zvijezda 'Melankolije' danskog redatelja Larsa von Triera koja je prvi put stala pred kamere sa 12 godina u filmu 'Intervjuu s vampirom' imala je u prošlosti problema s depresijom, ali kaže da ne bi mijenjala svoj odgoj te vjeruje da su njezini roditelji napravili pravu stvar dopustivši joj da postane glumica, piše stranica Female First.

'Moji su roditelji stvarno obavili dobar posao sa mnom jer sam bila vrlo ekstrovertirano dijete, pa mi je bilo normalno glumiti. Nikad nisam bila primadona, uvijek sam išla u školu i nikad se nisam osjećala kao vanzemaljac zato što glumim', rekla je Kirsten.

'Moja mama nije bila moj menadžer, ali je uvijek bila sa mnom na setu. Donijela bi stroj za pravljenje tjestenine i pripremala mi domaću tjesteninu gdje god smo išli. Ona je opuštenija od tate, pa sam imala dobru ravnotežu.'

Kirsten je otkrila da je karijeru počela slučajno kada su je preporučili da sudjeluje u reklamama jer je bio tako 'veselo dijete':

'Majka mi je rekla da je od trenutka kad sam se rodila znala da ću biti glumica. Ljudi su joj u dućanima govorili kako sam vesela te da bih trebala snimati reklame. Mama je pristala misleći da ću tako imati novce za studij. Odradila sam prvu reklamu i tako je počelo.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više