MARIO VALENTIĆ:

'Tek u zrelijoj dobi muškarci mogu biti seks simboli'

25.01.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Kao bivšeg Mistera Hrvatske, zgodnog Marija Valentića pitali smo je li opravdan status seks simbola Georgea Clooneyja, budući da smo ga sreli na premijeri njegova filma

'Muškarci tek u zrelijoj dobi mogu biti istinski seks simboli, ovi mlađi su zgodni, mladi, nemaju baš neke šanse. Tako da moje vrijeme tek dolazi', kroz smijeh nam je rekao simpatični Mario Valentić, kojeg smo kao bivšeg Mistera Hrvatske pitali je li opravdan status seks simbola Georgea Clooneyja, na čijoj premijeri filma smo ga sreli. U šali smo ga pitali kako je onda on osvojio Mirnu, na što je odgovorio. 'Bio sam prirodan i normalan, ona to tako voli reći', dodao je.


S obzirom da imaju malog sina, društveni događaju često ispaštaju, međutim, zato u toplini doma vole skupa pogledati dobar film, najčešće romantične komedije. 'Ja volim horore, Mirna nikako, tako da se uvijek odlučimo za romantične komedije, to nas najviše zabavlja', rekao je Mario. Priznaje kako im se, otkako su postali roditelji, život značajno promijenio te da iz godine u godinu shvaća kako je sve teže biti roditelj.