Estrada JELENA JOKIĆ

Srpkinje su lude za Robertom Kurbašom

Beogradska glumica Jelena Jokić hrvatskoj se publici predstavila u filmu '7seX7', a u Večernjakovom prilogu E rekla je ponešto o zagrebačkim dečkima, Robertu Kurbaši i koječemu

Srecko Niketic / CROPIX
Jelena Jokić
'Beograđanke su doslovce zaljubljene u Roberta Kurbašu. Puno djevojaka je poludjelo kada su čule da sam glumila s njim u filmu, ali ja im u tome ne mogu nikako pomoći', iznijela je Jelena Jokić za Večernjakov prilog E stav Beograđanki o svom kolegi iz filma '7seX7'.

Općenito, 'u Zagrebu su dečki jako lijepi i fenomenalno odjeveni. Više pažnje posvećuju izgledu od Beograđana. Čak i kada Hrvati dođu u Beograd odmah se vidi da nisu odande i da su više stilizirani. Po tom pitanju Beograđani su malo opušteniji', dodala je srpska glumica.

Jelenu je u film '7seX7' pozvala redateljica Irena Škorić preko zajedničkog znanca. 'Irena mi je poslala scenarij, pročitala sam ga i nisam dugo dvojila. Zanimljiv mi je način na koji piše i takav lik nikada nisam utjelovila, a k tome uvijek volim glumiti nešto novo i drukčije u odnosu na prethodnu ulogu', rekla je Jelena.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više