'MALA SAM ŠKRTICA'

Dolores Lambaša je prava maherica u šopingu

09.01.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Učite od prave majstorice za šoping, jer Dolores Lambaša kupuje samo na drastičnim rasprodajama

Dolores Lambaša zadovoljna je samo kad kupi nešto na drastičnim sniženjima. Našim rasprodajama nije zadovoljna, zato hita kod susjeda Talijana.

'Dizajnerske komade uglavnom kupujem na sniženjima i u outletima, ali u inozemnim trgovinama, nikako u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je ponuda prilično loša, a sniženja to i nisu u pravom smislu, jer i na sniženjima je odjeća kod nas preskupa. Ovih dana sam u Italiji kupila dva para dizajnerskih, izuzetno lijepih čizama, čija je cijena pojedinačno do prije nekoliko mjeseci dosezala cifru od tisuću eura. Ja sam ih kupila za zanemariv novac u odnosu na taj. Kada vani napišu 80 posto sniženo, onda to doista znači to. Znam kupiti komade najboljih svjetskih dizajnera za isti novac koji bih potrošila doma u najobičnijoj trgovini, pa zašto ne iskoristiti tu mogućnost? Takve ponude me jako vesele jer poštujem svoj novac, mala sam škrtica', smije se Dolores i nastavlja.

'Inače imam već podosta svega, pogotovo klasika koje volim, a koji, nažalost, nikad nisu na sniženju, pa zbilja kupujem jako rijetko, uglavnom samo ono potrebno. Ne ističem se u tome, radije štedim novac za ozbiljnije stvari', dodaje Dolores