ONA NE ŽELI DJECU

Poznato je zašto se razvode Katy Perry i Russell Brand

01.01.2012 u 18:36

Bionic
Reading

Zahtjev za razvod je na sudu. Nisu potpisali predbračni ugovor pa on ima pravo na pola njezina bogatstva od 253 milijuna kuna, Katy je čekala Novu godinu na Havajima, a Brand u Londonu

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja o tome što se događa s brakom pjevačice Katy Perry i glumca Russella Branda, tek sada je jasno – rastaju se! U braku su bili 14 mjeseci, a razlog raskida jest to što Katy ne želi na neko vrijeme zaustaviti karijeru i posvetiti se rođenju djece i obitelji. Vijest je javnosti u petak objavio Russell. Njegov odvjetnik već je podnio zahtjev za rastavu na sudu u Los Angelesu, a kao službeni razlog u brakorazvodnim papirima navedene su 'nepomirljive razlike'.

Božićne praznike proveli su odvojeno. Katy je trenutačno na Havajima, gdje je dočekala i Novu godinu. Razigrana 27-godišnjakinja još ništa službeno nije rekla o rastavi, a 36-godišnji Russell za vikend je viđen u Londonu, gdje je odsjeo u hotelu Savoy iz kojeg je na doček 2012. otišao ozbiljnog lica natečena od plača.

Američka zvijezda i britanski komičar upoznali su se 2009. na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada kada ga je Katy na partiju pogodila bocom u glavu, a on ju je zaprosio četiri mjeseca nakon toga. Pompozno i bajkovito vjenčanje imali su u Indiji, gdje su jahali na tigrovima i slonovima. No njihova bajka nema sretan kraj, jer ih uza sve probleme očekuje i borba za imovinu.

Naime, iako su za vrijeme braka skupa živjeli samo šest mjeseci, po kalifornijskom zakonu Russell ima pravo na pola njezine imovine. A to nije malo, jer se Katyno bogatstvo, koja je pjesmom 'I kissed a girl' stekla planetarnu slavu 2008, procjenjuje na 253 milijuna kuna, a samo zadnjom turnejom 'California Dreams' zaradila je 108 milijuna kuna. Imaju i zajedničku vilu u Hollywoodu, a nikada nisu potpisali predbračni ugovor.