Estrada BORBA ZA EUROVIZIJU

Jelena Rozga nastupat će ponovno na Dori?

Premda se Nova godina sve opasnije približava, vijesti i detalja o idućoj Dori još uvijek nema, Prisavlje službeno još uvijek nije objavilo izvođače. No, kako se čini, gledat ćemo nastupe mnogih poznatih i već afirmiranih hrvatskih zvijezda, a između ostalih možda i Jelenu Rozgu

Iako smo u ova doba godine već znali pojedinosti oko hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, ove su godine čelni ljudi HTV-a odlučili ostati pomalo tajnoviti po tom pitanju. Ipak, kako saznaje magazin Story, idućeg tjedna bi se trebali saznati svi detalji, što je potvrdio i sam autor projekta Aleksandar Kostadinov.

Čini se da na jubilarnoj, dvadesetoj Dori nećemo gledati anonimne pjevače, već bi se za odlazak u Azerbajdžan trebali boriti najpoznatiji hrvatski pjevači, kao i oni koji su proteklih dvadeset godina već pobjeđivali na Dori.

U kuloarima se šuška kako je splitska pjevačica Jelena Rozga gotovo sigurno jedna od mogućih natjecateljica.

'Ne samo ona, već se nadam da ćemo vidjeti i mnoge druge poznate hrvatske pjevače, kao i one koji su već pobjeđivali. Bit će to pravi spektakl, ali sve pojedinosti objavit ćemo idućeg tjedna', rekao je za Story Aleksandar Kostadinov.

Prisjetite se Jeleninog nastupa na Dori 2006. godine:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više