Estrada RENATA KONČIĆ - MINEA:

Baš se mučim s kilama, stalno mi se vraćaju

Renata Končić – Minea pohvalila se suradnjom s Huljićima s kojima se, kaže, vraća na stare staze slave. Minea nam se povjerila da muku muči s kilogramima te kaže da mora paziti što jede

Pjevačica Renata Končić – Minea na reviju Dreft Fashion Weeka došla je u društvu prijateljice. Iako, kaže, revije više voli gledati iz fotelje doma, na televiziji, Renata je ipak goste iz Londona došla vidjeti uživo.

Minea nam je rekla da se vraća na stare staze slave, i to s provjerenom formulom za uspjeh. Naime, ponovno radi s Huljićima. 'Sretna sam što smo obnovili suradnju, sretna sam što se sve ponovno vratilo na stare staze. Svi moji najveći hitovi bili su vezani upravo za Tončija i Vjekoslavu Huljić i puno toga mogu zahvaliti baš njima', rekla je Minea koja nam je rekla kako se muči s kilogramima.

'Ma mučim se s kilogramima, bila sam skinula dosta kila, pa se onda udebljam, pa onda ih opet skidam. Patim se baš. Sklona sam debljanju i fakat moram paziti. Pazim što jedem, moram vježbati, ne smijem se zapustiti jer čim se zapustim, gotovo je', kaže Minea koja će si ipak dati oduška za blagdane, a vježbanje će odgoditi za siječanj.

Što se tiče ljubavnog života, Minea nam je rekla da nema ništa novo. 'Nisam tip osobe koja skriva tako nešto. Smatram da je ljubav nešto prekrasno i da nema smisla je skrivati od očiju javnosti, što ne znači da sam pristalica plasiranja privatnih fotografija i slično ljudima na tanjuru. Vjerujem kad će se desiti, da ću ja sama reći hvala Bogu što se dogodilo', rekla je Minea koja ipak ljubav ne traži na društvenim mrežama:

'Ja sam ziheraš. Nemam svoj profil, svi oni Mineini profili su lažni, osim onoga službenog. Nisam tip osobe koji voli takvu komunikaciji. Ja s ljudima komuniciram oči u oči, kad trebam nešto nekome reći nazovem ljude, čak ne volim SMS poruke. Njih šaljem iz nužde. Više volim vizualni kontakt. I toga se držim.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više