Estrada SMEĆE ILI UMJETNOST?

Courtney Love bijesna zbog mrtve ptice

  • Autor: K. D.
  • 5.4.2009 20:10:58
  • 5.4.2009 20:10:58

Pri preseljenju Courtney Love u novu kuću jedan od radnika našao je na postolju spavaće sobe mrtvu pticu u kutiji za šibice. Mislio je da je smeće i bacio. Ispostavilo se da je riječ o umjetničkom djelu vrijednom preko 65.000 kuna. Cobainova udovica ne može doći k sebi

Što je jednom tek mrtva ptica u kutiji za šibice, drugome je umjetnost vrijedna gomile para i živaca. Barem se tako ispostavilo pri preseljenju rokerice Courtney Love. Radnik je u njezinoj spavaćoj sobi nakrcanoj stvarima za selidbu na jednom postolju primijetio kutiju za šibice u kojoj se nalazila preparirana ptica. Misleći da je riječ o smeću, bacio ju je.

Kako nas izvještava Telegraph, kad se kasnije ispostavilo da kutijica fali te da je bačena u smeće, Courtney je skoro dobila slom živaca. Riječ je o umjetničkom djelu britanske preparatorice Polly Morgan koja svoje punjene životinje bez problema prodaje po vrtoglavim ciframa od nekoliko stotina tisuća kuna. U ovom slučaju vrijednost je bila nešto preko 65.000 kuna.

Polly izabire isključivo stvorenja umrla neprirodnom smrću, a njenim se radovima ponose i Kate Moss, Damien Hirst i Charles Saatchi.

Ne bismo se čudili da neoprezni radnik završi negdje prepariran nakon ovakvog propusta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više