DANIELA TRBOVIĆ:

'Sreću u vezi još tražim u krevetu'

18.11.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Daniela Trbović, za koju znaju reći da je zbog duhovitosti i susretljivosti 'dobri duh' HTV-a, progovorila je o vezi s redateljem Oliverom Frljićem te o privatnim planovima

Talk show '8. kat' Danieli Trbović oduzima podosta vremena, stres i tempo se ne smanjuju, no za tjedni TV prilog Večernjeg lista Ekran otkrila je kako se opušta i čime hrani dušu: 'Imam jako malo vremena jer svakodnevnica nas melje, i sina Lovru i Olivera i mene. Ali za vikend smo svi na hrpi, za dušu je lijek odmaknuti se od svakodnevnog ludila i biti zajedno. Pa makar bili i kod kuće, u troje ili u četvero kad nam se priduži Oliverova kći Saša.'

Oliver Frljić od voditeljice je mlađi 14 godina, u vezi su godinu i pol, ali kako kaže, još se tu i tamo netko sjeti našaliti se i reći joj da hoda s 'piletinom'. 'To nije vječito na repertoaru, ali ponekad se toga sjetim i sama, kad primjerice moram reći – 'dajte, dečki, napravite to i to' ili 'Olivere, pa ne moram s tobom kao s Lovrom'', rekla je Danijela.

Na pitanje što je bolje za opstanak veze, seks ili podjela kućanskih poslova, rekla je: 'Seks je jako važan, dobrodošao i poslastica, ali moram priznati da ponekad doživim orgazmičko zadovoljstvo kad vidim da je netko umjesto mene pospremio stan. Prema tome, sreću još moram tražiti u krevetu jer ja pospremam.' Hoće li opet stati pred matičara? 'Ako se baš budemo morali uskladiti kad uđemo u Europsku uniju, onda ćemo se i oženiti', kaže.

Priznala je i da privatno ne voli nositi štikle i da će radije izdvojiti novac na putovanje s dragim nego za louboutinke.

Božić će provesti u intimi s Oliverom i djecom, a za Novu se nada nekamo otputovati na dva, tri dana.