GUY RITCHIE

Madonna je izuzetna mama

04.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

U jeku propalog pokušaja usvajanja još jednog djeteta iz afričke države Malavi, Guy Ritchie se pridružio povorci ožalošćenih: 'Madonna je izuzetna mama i žao mi je što je zahtjev za usvajanje odbijen'

Guy Ritchie se sažalio nad Madonnom zbog odbijanja njezinog zahtjeva za usvajanje još jednog malavijskog djeteta, te je dao izjavu u kojoj hvali njezine majčinske kvalitete, prenosi Telegraph. 'Madonna je fantastična majka koja se istinski brine za svoju djecu, kao i za djecu kojoj treba dodatna podrška i pomoć', rekao je bivši muž pjevačice izrazivši tugu zbog činjenice da je sud u Malaviju odbacio Madonnin zahtjev za posvajanje četverogodišnje Mercy James.

'Ovaj puta vrijeme nije bilo na njenoj strani, no siguran sam da će biti još prilika i želim joj da tada uspije', nadodao je Ritchie povodom neočekivane odluke suca Esmija Chonda da ne odobri usvajanje. Kao jedan od razloga naveo je i navodni rizik u kojem bi se našla druga djeca iz Malavija jer bi mogla postati predmet trgovanja ljudima.