AMY ADAMS:

Imam ljubavne ručke i to mi ne smeta

15.11.2011 u 21:00

Bionic
Reading

Crvenokosa glumica Amy Adams uvjerena je da može savršeno balansirati u ulozi glumice, majke i zaručnice i priznaje da je pokoji kilogram viška nimalo ne smeta

'Moram vjerovati da ću na prvo mjesto uvijek stavljati obitelj i sebe i da ću uspijevati pronaći dovoljno energije i usredotočenosti na posao. I vjerujem da to mogu,. Znam da mogu', rekla je zvijezda filma 'The Muppets'.

Glumica tvrdi da se ne treba zamarati s nebitnim stvarima u životu. Iako se još uvijek nije riješila viška kilograma nakupljenih u trudnoći, Adams koja je majka 18-mjesečne djevojčice tvrdi da ne žuri s mršavljenjem.

'Čitam o glumcima ako je samo dva tjedna nakon poroda i odmah unose sprave za vježbanje u osobu i pomislim 'Što? Odakle je izašlo tvoje dijete? Otkad sam rodila Avianu, imam ljubavne ručke i to mi je sad skroz OK', kaže lijepa glumica.

Priznaje da ju je majčinstvo promijenilo, više ne brine oko šminke i izgleda, automobil joj je pun žitarica, no sve se to, kaže ona, dugoročno isplati.

'Definitivno nisam od onih žena koje se savršeno snalaze u ulozi majke. Stalno negdje kasnim i gledajte umak je rasut po mojoj torbici. No, postala sam puno strpljivija nego što sam mislila da bih ikad mogla biti i više nisam tako stroga prema samoj sebi', rekla je Adams u intervjuu za InStyle.