PJESMOM NA BIRAČE

Miroslav Škoro pjevat će za HDSSB

Bionic
Reading

Predizborna kampanja neće donijeti financijsku korist našim glazbenicima u mjeri u kojoj su navikli, jer tek su se rijetki političari odlučili angažirati ih te pjesmom pokušati privući narod na svoju stranu

Splitski je angažman odbila Jelena Rozga, ali i Mladen Grdović. Grdovićev kolega Miroslav Škoro, piše Slobodna Dalmacija, nekoć HDZ-ov saborski zastupnik i generalni konzul RH u Mađarskoj, uz Shortyja Kiću Slabinca i Šimu Jovanovca podržat će HDSSB - potvrdila je Zrinka Pandžić, glasnogovornica stranke.

Giuliano je ostao dosljedan - član HSP-a izrazit će podršku svojoj dugogodišnjoj stranci, dok se u redovima HČSP-a ovih dana našla bivša miss Hrvatske Katarina Banić.

Operna pjevačica Sandra Bagarić je na listi Hrvatske ekonomske inicijative Ljube Jurčića, nekadašnjeg SDP-ova kandidata za premijera, koji će izaći na izbore s koalicijom BUZ-PGS-HRS, dok su na nezavisnoj listi Milana Bandića radnog naziva Stijena bacačica kladiva Ivana Brkljačić, legenda hrvatske košarke Boško Božić Pepsi i mlada glumica Matea Elezović, koja glumi u seriji 'Ruža vjetrova'.

Splitski svećenik u miru, don Ivan Grubišić, uživa potporu Dragana Lukića Lukyja i članova TBF-a, a - šuška se - i Gibonnija, premda je don Ivan potvrdio da nije razgovarao s njim. Luky i TBF navodno će ga besplatno podržati i pjesmom.

Dok mnogi od njih izbjegavaju razgovor na tu temu, drugi pak, poput Jacquesa Houdeka ili Colonije ne skrivaju da  su za adekvatan honorar spremni uzvratiti svojim zabavljačkim uslugama bilo kojoj stranci.