FASHION GURU

Dobro da je Rozga struk istaknula i nožice pokazala jer da nije bila bi kao puslica od jagode

  • 16.06.2023 u 18:05

  • Bionic
    Reading

    Ljetni dani zovu na koncerte, a domaći izvođači privukli su pažnju kako glasom, tako i stasom. Ovo potonje je, sasvim očekivano, privuklo pažnju našeg Fashion Gurua

    S ljepšim vremenom i višim temperaturama, krenule su i zezancije na otvorenom. Koncerti se lagano kote, a medu prvima je malo veći koncert napravila Rozgica. Pjevala je i skakutala na pozornici u Pitomači, sve je to izgledalo vrlo veselo, pjevala se sigurno Bižuterija, a i ostali njeni hitići.

    • +22
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

    Svoje obožavatelje počastila je ponovno puf rukavima, volanima i pink bojom. Roza haljinica sva je bila na puf, dobro da je struk istaknut i da su se nožice pokazale jer da nije tako bilo, naša Jelka bi bila kao puslica od jagode. Zanemarit ćemo prvi veći koncert i prve ovogodišnje puf rukave...

    Nedaleko od nje u Osijeku je bio Grdović koji je ponovio staling sa CMC-a. Shvatio je da je dobio pohvalu od mene, da u okvirima tog festivala, ali ponoviti ovakav stajling još jednom je stvarno previše za gledanje.

    • +5
    Koncert Mladena Grdovića Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

    Pretpostavljam da su moderni studenti 21. stoljeća ipak samo slušali njegovu glazbu, a ne i gledali stajling.

    Meni se nekak ipak više sviđa stajlng od Rozge nego od Grdovića, a vama?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.