Estrada INDIRA VLADIĆ:

'Pojedem i po 15 palačinki odjednom'

  • Autor: M. Ć
  • 21.10.2011 13:03:30
  • 21.10.2011 11:02:49

Pjevačica grupe Colonia došla je pogledati na HTC Cro-A-Porter kolekciju Linea Exclusive, a na sebi je nosila novu kolekciju svog prijatelja Marka Grubnića

S novom frizurom i baršunastom haljinom, Indira Vladić zasjala je u prvim redovima HTC Cro-A-Portera te pokazala besprijekornu liniju. Mora li se mučiti za nju?

'Misliš da ne jedem? Nedavno sam hodajući svojim hodnikom u zgradi u kojoj živim osjetila miris palačinki kod bake kraj koje živim. Toliko me toliko omamilo da sam išla napraviti 15 palačinki i pojela ih. Toliko o tome koliko ja pazim na svoju prehranu i sve to, ali će me trener zbog toga slomiti', smijala se Indira koja još uvijek traži mačora u svom životu.

'Još uvijek me očekuju mačke u stanu, još se mačor još nije pojavio, ali dobre su naznake. Tome se jako veselim', kaže Indira koja je ponosna na kolekciju svog prijatelja Marka Grubnića.

Ovih dana Indira je uz 'Svijet voli pobjednike' nastupala uz premijerku Jadranku Kosor na pozornici.

'To je pjesma za sve prigode. Ja se budim s njom, ona me diže', kaže Indira koja je zadovoljna plesnim koracima premijerke Kosor. 'Premijerka je fantastična. Inače je obožavam, ona je puna energije i ja joj se divim', kaže Indira koju veseli što grupa Colonia ima i svoj studio, tako da će pjesme raditi u pidžami.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više