NATALI DIZDAR

Ne bih se ponovo skinula

21.10.2011 u 09:08

Bionic
Reading

Jedan od najboljih ženskih vokala uoči koncerta u ZKM-u koji će se održati 31. listopada govori o glazbi, seksi editorijalu i dugogodišnjoj vezi

Zadnji dan mjeseca listopada u ZKM-u održava, zbog velike zainteresiranosti, čak dva koncerta, jedan u 20 sati, a drugi u 23 sata, nakon čega je čeka snimanje prvog live albuma. Tremu zasad nema, a ako je bude, bit će to ona pozitivna, adrenalinska. Natali, osim što uspješno gradi glazbenu karijeru, čini se, ima sreće i u ljubavi.

'Moja veza s Antom Jerolimovom nije upala u rutinu jer on živi u Zadru, a ja u Zagrebu i mislim da je to idealno jer povremeni rastanci i sastanci imaju svoje čari', rekla je Natali za večernjakov prilog E.

Osvrnula se i na seksi editorijal koji je prije dvije godine snimila za Klik, ali kaže kako to ne bi ponovila jer je to bio trenutak mladosti. 'To je bilo pred ljeto i dobro sam se osjećala u svojoj koži i htjela sam imati lijepe fotografije kada budem majka ili baka', govori mlada glazbenica, koja je nedavno završila Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.

Tri do četiri puta godišnje obavezno nekamo otputuje, a zadnje destinacije bile su Tajland i Finska, gdje se na -20 vozila automobilom po ledu i ludovala. Iako obožava putovati, Natali otkriva kako joj je neostvarena želja imati stan u Zadru s pogledom na more i velikim vrtom gdje će uzgajati povrće.

http://www.youtube.com/v/fsDdmAtsJZQ?version=3&hl=en_US