JELENA POPOVIĆ - VOLARIĆ

'Ja zaista trenutno živim 'Laru' i to je moj izbor'

01.10.2011 u 12:39

Bionic
Reading

Na Dove Fashion.hr-u pojavile su se zvijezde 'Larina izbora' Jagoda Kumrić, Doris Pinčić i Ornela Vištica sa scenaristicom i kreativnom producenticom serije 'Larin izbor' Jelenom Popović Volarić

Djevojke Jagoda Kumrić, Doris Pinčić i Ornela Vištica oduševile su svojom pojavom. Odjevene i same u dizajnerske krpice, savršeno su se uklopile u modne revije.

Jelena Popović - Volarić bila je ponosna.
'Predivne su. Njih tri su jako mlade, imaju fantastičan osobni stil, svaka svoj, međutim, za ovakvu prigodu su potražile savjet Roberta Severa, našeg kostimografa. Ja sam ih malo škicnula i odobrila njihov izbor. Na neki način sam sudjelovala u tome, no više sa strane. Kao starija sestra', rekla je Jelena koja trenutačno uglavnom samo radi.

'Ja zaista trenutno živim 'Laru'. Ali to je moj izbor. Uživam u tome, to jako volim. Nevjerojatno sam sretna, ponosna i ispunjena tim uspjehom. Drago mi je što su gledatelji prepoznali nevjerojatan trud cijele ekipe, pa i moj osobno. Rušimo ljestvice gledanosti i ja iz dana u dan zahvaljujem svima koji su to prepoznali', rekla je Jelena koja ima apsolutnu potporu u svom suprugu Janku.

Janko zna sve to, jer je i sam sudjelovao u velikim projektima. To je naše prirodno stanje, trudimo se da ne radimo paralelno tako intenzivne projekte. Dok sam ja ovako zaposlena, on ne prihvaća glavne uloge u sapunicama. Posvetio se kazalištu, radi jednu predstavu i igra u dvije kraće dramske serije', kaže Jelena koja dodaje da su 'svi u obitelji dobro'.

'Naši kućni ljubimci Plavka i Lila su zdravo i sretno. Cijela obitelj mi je sretna i zdrava', dodaje zadovoljno.