Estrada ELLA DVORNIK:

'U šoku sam jer ću napokon upoznati Britney!'

Pjevačica u usponu Ella Dvornik imat će priliku zaplesati s Britney na njezinom zagrebačkom koncertu u Areni. No, još ne zna što će raditi kad se popne na pozornicu. Kaže da će možda samo stajati poput drvene Marije

'Kad sam bila klinka, imala sam popis stvari koje želim napraviti, a jedna od njih bila je da upoznam Britney Spears. Još sam u šoku zato što će mi se taj san ostvariti', kazala je Ella Dvornik (20), čiji se videouradak našao među spotovima nagrađenima na natječaju 'kad se pretvorim u Britney':

'Slušam je još od osnovne škole, otkad je izašla pjesma 'Baby One More Time'. No nisam se odijevala poput seksi školarke jer bi to bilo neprimjereno za moje godine.'

Naime, od 17 ponuđenih uradaka, žiri je izabrao deset pobjednika. Među njima je i Ella, a oni će za nagradu nastupati s Britney Spears (29) u zagrebačkoj Areni 1. listopada tijekom njezine posljednje pjesme 'I am going now'.

'Kad sam čula da bih mogla upoznati Britney Spears, u meni se probudilo dijete s kraja 90-ih i odlučila sam podsjetiti ljude na njezinu najprepoznatljiviju fazu. Iako sam u početku mislila da sam pretjerala i da ljudi neće shvatiti šalu, vjerujem da sam zaslužila da je upoznam jer sam se potrudila radeći spot. Pretpostavila sam da će ostali kandidati plesati i pjevati poput Britney, a meni se to nije dalo', rekla je Ella, koja je u spotu stavila kapicu na glavu pa je izgledalo kao da se obrijala na ćelavo.

Za njezinu masku 'kriva' je vizažistica Bianca Žugelj. Elli je kapicu stavljala tri sata. Pjevačica u usponu još ne zna što će raditi kad se popne na pozornicu. Kaže da će možda samo stajati poput 'drvene Marije'. No nema se namjeru hvatati mikrofona. Ne vjeruje da će imati tremu jer, kaže, na kraju krajeva, i ona pjeva, pa se mora naviknuti na ljude.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više