NI VIŠE NI MANJE

Stefany Hohnjec planira dva vjenčanja

28.09.2011 u 21:23

Bionic
Reading

Bivša Miss sporta, plavokosa Stefany Hohnjec otkrila je da bi htjela imati dva vjenčanja, jedno veliko za prijatelje i rodbinu i jedno intimnije na nekoj dalekoj destinaciji

O tome kako bi izgledalo njihovo vjenčanje pred kamerama InMagazina progovorile su manekenke Iva Jerković, Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec zbog posla kojim se bave često se šeću u vjenčanicama.

'Nekada stvarno ako se potrefi baš onako neka prava vjenčanica, onda odlutaš nakratko u mislima, ali se brzo vratiš u stvarnost', rekla je Iva Jerković.

Aleksandra Grdić priznala je da je oduvijek zamišljala vjenčanje kao u bajci. 'Uvijek sam zamišljala vjenčanje kao u bajci, dvorac, jezero, vjenčanje i onda, evo, zbog prirode posla, stalno nosim vjenčanice. Ja stvarno mogu reći da sam snimila puno kataloga za vjenčanice i nekako se najljepše osjećam u vjenčanici u nekom lijepom dvorcu', rekla je Aleks.

Njezina prijateljica, plavokosa Stefany Hohnjec koja se pomirila s bivšim dečkom otkrila je da bi željela imati dva vjenčanja, jedno veliko za brojne prijatelje i rodbinu i jedno intimnije.

'Za ovu intimniju atmosferu koja bi bila negdje daleko, odabrala bih jednostavniju haljinu, onako lepršavu, a za ovo drugo bih imala onako više glamuroznu', kazala je Stefany Hohnjec.