Estrada PRENAPORNA GODINA?

Rajko Dujmić zbog iscrpljenosti završio u bolnici

Čini se da je radna godina puna koncerata umorila Rajka Dujmića koji je prošlog tjedna završio u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice gdje su mu doktori savjetovali više sna i zdraviju prehranu

Glazbenik Rajko Dujmić priznao je da se u posljednje vrijeme osjećao loše, da je smršavio i da se brzo umara, te da je zbog svih tih simptoma otišao u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice gdje je obavio pretrage, piše 24sata.

'Brzo se umaram i uopće nemam snage. Uz to sam i jako blijed pa sam se uplašio i otišao liječniku', rekao je Dujmić za 24sata i dodao da je stvar pogoršala smrt školske kolegice, s kojom je očito bio blizak prijatelj.

Liječnik je Dujmiću savjetovao da više spava i jede te mu prepisao terapiju, a nakon bolnice glazbenik je otišao na ručak. Dujmić je nedavno nastupio na vjenčanju kćeri dugogodišnjeg prijatelja Slavka Sakomana koji ga je cijeli život savjetovao i pomagao mu u najtežim životnim razdobljima.

Novi fosili do kraja godine planiraju izdati novi album, a na pitanje o privatnom životu Rajko Dujmić odgovara: 'Najveća potpora u karijeri i privatnom životu mi je supruga Snježana. Izgladili smo probleme koje smo imali prije dvije godine i volimo se više nego ikad!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više