Estrada BRAD PITT ISPRAVLJA POGREŠKU:

'Nije Jennifer dosadna, ja sam bio dosadan!'

  • Autor: tportal.hr
  • 17.9.2011 13:20:42
  • 17.9.2011 12:32:05

Nakon što je za jedan magazin dao veliki intervju u kojem je progovorio o devedesetima i o vremenu provedenom u braku s Jennifer Aniston, Brad Pitt je zaključio da su neke stvari pogrešno shvaćene i da mora popraviti situaciju

U velikom intervjuu koji je Brad Pitt dao za magazin Parade, jedan od najpoželjnijih glumaca i najprivlačnijih muškaraca na svijetu progovorio je o devedesetim godinama kojih se nerado sjeća jer je tada sam sebi djelovao patetično i ništa konkretno sa svojim životom nije radio.

'Devedesete sam proveo pokušavajući se sakriti, izbjeći cijeli taj koncept poznate osobe. Već sam se gadio sam sebi sjedeći na kauču s džointom u ruci, djelovao sam patetično. Postalo mi je jasno da tražim film o zanimljivom životu, a sam ne živim zanimljiv život. Mislim da je moj brak s Jennifer imao veze s tim. Pravili smo se da nam je brak nešto što nije bio', rekao je Brad.

No glumca su uzrujali komentari na intervju, prema kojima ispada da je iskoristio Jennifer i da je ona kriva što mu je u životu bilo dosadno.

'Žalosti me što su moje riječi krivo interpretirane. Jen je nevjerojatno draga, pažljiva i zabavna osoba koja mi je ostala jako dobra prijateljica. To mi je važna veza do koje držim. Poanta koju sam htio istaknuti nije da je Jennifer bila dosadna, nego da sam ja bio dosadan samom sebi i za to sam i sam odgovoran', prenosi Daily Mail komentar holivudskog glumca.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više