Estrada NEVENA RENDELI:

Moja knjiga rasprodana je u mjesec dana

  • Autor: tportal.hr
  • 2.9.2011 14:45:51
  • 2.9.2011 14:21:38

Budući da joj je prva knjiga postigla zapažen uspjeh, Nevena Rendeli voljela bi ostati u spisateljskim vodama, pa razmišlja o pisanju nove knjige

Preplanula i odmorna, Nevena Rendeli zablistala je sinoć na otvorenju novog zagrebačkog butika. 'Između promocije moje knjige 'Vodič jedne plavuše' i angažmana na emisiji 'Boje turizma' uspjela sam uhvatiti vremena za odmor i uživanje. Bilo mi je stvarno lijepo', rekla nam je dobro raspoložena Nevena.

Plavokosa voditeljica jako je zadovoljna reakcijama ljudi na njezin spisateljski prvijenac: 'Sve reakcije koje dolaze do mene jako su pozitivne, iznad mojih očekivanja. Svi su oduševljeni i kažu mi da je knjiga pun pogodak jer takvo što još nije postojalo na našem tržištu. Dovoljno govori i to što je prvo izdanje knjige rasprodano već nakon mjesec dana.'

Nevena priznaje da bi rado nastavila ploviti spisateljskim vodama. 'Iako sam oko knjige imala puno posla – godine prikupljanja iskustava, godinu dana pisanja i prikupljanja fotografija – voljela bih nastaviti u tom smjeru. Kad sam knjigu konačno dovršila i imala materijalni dokaz u rukama, niko nije bio sretniji od mene', iskreno priznaje Nevena.

Na pitanje bi li mogla napisati i ljubavni roman, simpatična voditeljica odgovara: 'Bih, zašto ne?! Ne onaj ozbiljni, ali ljubić bih svakako mogla.' Ipak, radije bi se zadržala na tematici putovanja i stila života jer smatra da o tome ima što reći.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više