DANIJELA TRBOVIĆ:

'Kupujem na sniženjima'

02.09.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Danijeli Trbović završilo je ljeto i već se bacila na nove radne obaveze jer njezina emisija 'Osmi kat' uskoro kreće s emitiranjem

Sinoćnje otvaranje zagrebačke prodavaonice Marella posjetila je i Danijela Trbović u društvu sina Lovre. Danijela i Lovro uživali

su u slobodnom ljetu i putovanjima zajedno s njezinim dečkom redateljem Oliverom Frljićem. Sada svi kreću u nove radne pobjede - Lovri u ponedjeljak počinje škola, a Danijela je već ovaj tjedan počela snimati nove emisije 'Osmoga kata'.


'Naša emisija će prva krenuti u jesenskoj shemi. Sam format emisije neće se mijenjati. Imali smo neke kozmetičke promjene prostora u kojemu radimo, ali emisija i ekipa koja je radi ostala je ista. Nadam se samo da ćemo i u ovoj sezoni imati dobrih gostiju', istaknula je Danijela.

HTV-ova voditeljica priznaje da još uvijek kupuje na ljetnim sniženjima i nije jedna od onih koja obnavlja garderobu prije svake sezone. 'Prilično sam racionalna i neću kupovati skupu odjeću ako za nju nemam novca. Imam i stambeni kredit koji srećom nije u švicarcima. U zadnje vrijeme stalno živim u ratama, a to baš ne volim. Ali nikad se ne zaletavam u situacije koje bi me mogle dovesti do ovrhe', otvoreno priznaje simpatična voditeljica.