VI ODLUČITE!

Tko je veći zavodnik - Ivan Herceg ili Robert Kurbaša?

29.08.2011 u 14:40

Bionic
Reading

RTL-ova 'Ruža vjetrova' i 'Larin izbor' s Nove TV na male ekrane donijeli su nam dvojicu najseksipilnijih Hrvata, Roberta Kurbašu i Ivana Hercega. Njih dvojica pojedinačno će pokušati prikupiti veću i vjerniju vojsku obožavateljica

Kolege i prijatelji koji su donedavno zajedno glumili u sapunici 'Dolina sunca', Robert Kurbaša i Ivan Herceg, sada će se pojedinačno boriti za naklonost gledateljica.

Za obojicu se kaže da su među najzgodnijim Hrvatima, a mi smo pokušali sabrati njihove vrline na jednom mjestu kako bismo vama olakšali odluku koji vam je ipak draži.

Robert Kurbaša glumit će mladog odvjetnika, bit će često u odijelu, što mu dobro stoji. On je jedan od najzaposlenijih glumaca u Hrvatskoj, a neće mu odmoći činjenica što je i ugledno TV lice. Gledateljice ga također vole što im donosi sreću, a plus mu je što je jako visok i zgodan.

Robert je rođen u Splitu, tako da ima i mediteranski šarm, stil mu je ležeran, a često ne krije koliko je samouvjeren te je tako odgovorio na pitanje koliko je imao žena.

'Sigurno je dvoznamenkasti broj, ako ne i troznamenkasti. Ali ne bih se hvalio', naravno, samo na filmu dodao je kroz smijeh za časopis Extru.

Robert, kao i Ivan, skriva svoj ljubavni život kao zmija noge, što samo rasplamsava maštu njihovih obožavateljica.

Ime Ivana Hercega povezivalo se s mnogim krasoticama hrvatske estrade. Tako su se spominjale Žanamari Lalić, Nives Čanović, pa čak i njegova kolegica Jelena Perčin, no Ivan je uvijek sve demantirao. Ivan je rođeni Zagrepčanin, jako je samozatajan, što se mnogim djevojkama sviđa, a u seriji će nositi mornarsko odijelo, što će dodatno istaknuti njegovu tamnu put.

Gledateljice će cijelu seriju s napetošću pratiti njegov lik jer će vječito morati birati između mora i voljene žene.

Njegov lik Jakša imat će problema sa svojom zločestom majkom, koja će ga stalno razdvajati od njegove prave ljubavi, a to će zasigurno dodatno stvarati naklonost.

Dakle, rezultati će sigurno biti prilično izjednačeni, no ipak izaberite sebi dražeg i zgodnijeg glumca koji će nas zabavljati kroz jesen.

PS. Herceg je ipak mlađi od Roberta, u slučaju da mislite da je mlađe slađe.