Estrada NE ŽELI PSE

Bernie se nada kojoj funti od Slavice

  • Autor: V. I.
  • 25.3.2009 15:43:59
  • 24.3.2009 20:09:46

U intervjuu u britanskom Timesu prvo ime Formule 1 Bernie Ecclestone (78) izrazio je nadu da će mu bivša supruga Slavica ostaviti samo onoliko koliko mu treba za nastavak normalnog stila života na koji je navikao

Većinu imovine vrijedne oko dvadeset milijardi kuna Bernie je prepisao na suprugu Slavicu od koje se nedavno razveo. Ipak, za gubitak imovine se ne brine, nadajući se da će mu Slavica ostaviti dovoljno da može nastaviti sa stilom života na koji je navikao, što po njemu ne iziskuje puno novca. Rasprava o podjeli imovine tek ih očekuje, a Bernie napominje da ga zajednički psi ne zanimaju.

Ostatak života ne planira provesti u samoći, a vjeruje da ni bivša supruga neće samovati.

'Izgleda još uvijek prekrasno sa svojih 50 godina, ima nešto novca u banci i moguće je da će započeti novi život. Ja je ne krivim zbog toga', rekao je Bernie i priznao da bi možda ispalo drugačije da je manje vremena posvećivao poslu.

'Godinama sam obećavao Slavici da ću manje raditi, no splet okolnosti jednostavno mi nije dozvoljavao da smanjim obim posla. Da sam uspio i održao obećanje, možda bismo još uvijek bili zajedno', pojadao se Bernie.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više