NEMA ZIME ZA LJETNE GAŽE

Severina i Rozga zaradile ovog ljeta 150 tisuća eura

29.08.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Severina i Jelena Rozga najviše su zaradile ovoga ljeta na gažama, a nisu se odmarali ni Jole, Magazin i TBF, Marijan Ban i Neno Belan te najpoznatije dalmatinske klape, piše Slobodna Dalmacija

Jelena Rozga održala je, unatoč visokim temperaturama i samo zahvaljujući, kako kaže njezin menadžer, disciplini i profesionalnosti, čak 25 koncerta ovog ljeta.

'Jelena je pjevala radnim danima i vikendima, a počeli smo oko 15. srpnja. Bilo je svega, od gostovanja u klubovima, do fešta i ljetnih maškara, i svuda je bilo puno. I Jole je uredno radio − zabave, fešte, trgove…', izjavio je Jelenin menadžer Pero Kozomara za Slobodnu Dalmaciju koja navodi da se cijena Jeleninih angažmana kreće oko 6.000 eura, a ovisno o lokaciji, za svoj koncert zna zatražiti čak i 9.000 eura.

Nastupi uvijek tražene Severine skuplji su od Rozginih za čak 3.000 eura, ali je zbog trudnoće Seve od lipnja imala upola manje koncerata od Jelene. 'Zbog trudnoće smo morali odbiti puno koncerata', izjavio je Severinin menadžer Tomislav Petrović za splitski dnevni list. Gibonnijev koncert stoji čak 12.000 eura, a poznati je pjevač svoju turneju Toleranca zaključio nastupom u pulskoj Areni. TBF je predstavljajući novi album 'Pistacio Metallic' održao desetak svirki, a Magazin je s novom pjevačicom Andreom Šušnjarom ljetos imao 30-ak gaža od Istre do Dubrovnika.

Zadovoljan je i Tony Cetinski koji je nastupao od Umaga do juga, Slovenije i BiH.

Dobro su zaradile i klape čiji nastupi, saznaje Slobodna Dalmacija, stoje od 15.000 do 20.000 kuna. Najviše su radile klapa Intrade, Cambi i Maslina.

Dražen Zečić i Jasmin Stavros održali su, izračunalo se, oko desetak koncerata mjesečno.