Estrada DRUKČIJI OD DRUGIH

Ella Dvornik ima sijedu kosu, a njezin dečko irokezu

Zaljubljeni par došao je na premijeru 'Conana' u 3D tehnici. Oboje priznaju da su u depresiji otkako su došli kući s mora te pokazali da su dovoljno hrabri za neobične frizure

Ella Dvornik i njezin dečko Josip Marić bili su najegzotičniji par koji je došao na premijeru 'Conana' u Cinestaru u Branimir Centru.

Oboje imaju urbane i neobične frizure. 'Manje mi je vruće s ovom frizurom, ali s obzirom na to da je toliko vruće, razmišljam da kosu skinem skroz s glave', rekao je Josip o svojoj irokezi, a Ella je dodala da sada fura sijedu kosu.

'Više mi se nije dalo biti plavuša, a nisam htjela biti crnka, pa je to nešto između', rekla je Ella koja dodaje da su, otkako su se vratili u Zagreb, pali u depresiju jer su se nadali da će biti lošije vrijeme, pa neće misliti o moru, no ovdje vlada prava tropska klima. To potvrđuje i Josip:

'Mjesec dana je brzo prošlo, pa smo u depresiji smo otkako smo se vratili.' Ella će uskoro snimiti novi singl, a jesu li joj dobri komentari o pjesmi 'Vrati mi sve' dali vjetar u leđa?

'Klincima je pjesma dobra, starijima ovisi kako kome, a meni je OK. Druga pjesma će biti bolja', najavljuje 'srebrna' Ella.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više