GIBONNI:

Po prirodi sam osamljenik

18.08.2011 u 06:54

Bionic
Reading

Gibboni u pulskoj Areni 28. kolovoza sprema veliki koncert, a u međuvremenu se odmara s obitelji u gotovo potpunoj izolaciji

Iako će koncertom u Puli jedan veliki projekt biti iza njega, on u planu ima novi. 'Volio bih se okušati u novim stvarima, pa tako u planu imam jedan glazbeno-scenski projekt koji mi je pravi izazov. Riječ je o glazbi za balet, za jednu inozemnu glazbenu kuću', otkriva pjevač za Večernji list, ali kaže da o detaljima još uvijek ne bi govorio jer je sve u povojima.

Odmorio se ovo ljeto u krugu obitelji na Korčuli i otoku Visu gdje je prošli vikend proslavio 43. rođendan. 'Primio sam puno čestitaka. Brojne lijepe želje stigle su i preko mog službenog profila na Facebooku', kazao je i dodao da, iako nikada nije bio freak informacije, voli putem Facea biti u kontaktu s publikom. Kaže da više voli mir i osamu te se najbolje osjeća šećući šumom. I godišnji odmor proveo je daleko od ljudi i mondenih ljetovališta, samo sa suprugom Sanjom i djecom:

'Volim osamu i nije to nešto čudno. Biti na miru, u prirodi, nešto je što dolazi samo po sebi. Naravno, kada tako ljetujem s obitelji, moram to dozirati, pa se svaka tri dana, zbog djece, vratimo među ljude. Klinci vole prošetati, otići po lizu ili druge slatkiše.'

Na pitanje planira li se onda u budućnosti u potpunosti povući u osamu, odgovara da ništa ne planira, ali misli da će to doći samo po sebi. 'To je moja priroda. Kada idem popiti kavu, nikada ne idem tamo gdje je žiža. Uvijek biram onaj kafić u kojem su od deset stolova najviše dva zauzeta', ispričao je Gibo.