NIKAD MU DOSTA

Michael Jackson usvaja dijete?

23.03.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Popularni pjevač Michael Jackson razmišlja o usvajanju djeteta i već je u kontaktu s Agencijom za posvajanje u Velikoj Britaniji

U vrijeme oproštajnih koncerata koje će održati u Velikoj Britaniji, popularni pjevač Michael Jackson razmišlja i o usvajanju djeteta.

Pedesetogodišnji pjevač kojeg su 2005. godine oslobodili optužbe za zlostavljanje smatra da je sada idealno vrijeme za posvajanje djeteta.

'Njegov život su djeca. Gdje god ide on, idu i oni s njim. Rekao je da bi bilo dobro imati još jedno dijete', potvrdio je izvor blizak pjevaču za Daily Express

Michael je navodno već kontaktirao Agenciju za posvajanje u Velikoj Britaniji koja ima vrlo dobru reputaciju. Nije mu bitno hoće li dijete koje će posvojiti bit djevojčica ili dječak. Jednostavno misli da bi bilo dobro za obitelj da dobije brata ili sestru.

Jackson zasad ima troje djece. 12-godišnjeg sinaPrincea Michaela I i 11-godišnju kćer Paris, ima iz kratkog braka sa medicinskom sestrom Deborah Rowe, dok treće dijete, sedmogodišnjeg sina Princea Michaela II ima s još uvijek nepoznatom ženom.